2-Hersom-kitchen1Web
« 1 of 5 »

Contact Us

Use the arrows to view other galleries.

Rogers, MN

Client’s Objectives:

To make the kitchen more group friendly, as the existing peninsula essentially “trapped” guests and restricted flow in the kitchen.

Challenge:

Find a solution to open up the floor plan for free movement and to provide ample passage room for guests.

Solution:

The troublesome peninsula was removed to create room for a new island. A small pedestal table at the end of the island provides comfortable seating for three. Drawers offer additional storage and stained-glass pendant lights replace the outdated fluorescents. The new location of the island results in a U-shaped kitchen with much better flow. Small mosaics incorporated into the tumbled marble backsplash behind the stove mirror the look of stained glass.


 
 
 
 
 
 
 

This site is protected by Comment SPAM Wiper.